2012. március 13., kedd

Múzeumunk jelenlegi helyzete...

          Ennyit tudunk a múzeumról.              A többi információ március 1-től nem aktuális.

...pedig március 1 óta bejelentett alkalmazottjai vannak a múzeumnak, miután a február 27-i képviselő-testületi ülésen -dr. Borbényi Ilona javaslata alapján- ez a döntés született. Igaz, a képviselő asszony hozzátette, hogy nincsenek még megteremtve a munkafeltételek... de azért megszavazták a javaslatot.
Az intézménynek tehát bejelentett alkalmazottjai vannak, akiknek a munkáját egyelőre nem látjuk ugyan, de fizetés már jár érte. Az új alkalmazottak között minden bizonnyal megtalálható az a szakember is, akinek kezében szakmailag is jobb helyen lesz az intézmény, mint eddig volt. Ennek a -valószínűsíthetően muzeológus vagy történész- szakembernek a neve egyelőre nem hangzott el, de Haszilló Ferenc polgármester a közmeghallgatáson elárulta, hogy "értékes, és jót akar tenni a városnak, és ért hozzá". Amennyiben ez az információ elegendő számunkra, úgy megnyugodhatunk; a látszat csal, minden jó kezekben van!
Megnyugszunk?
(Mindazoknak, akik többet szeretnének tudni a Városi Múzeumot érintő érdekes változtatásokról figyelmébe ajánlom a Közmeghallgatás, 2012.02.15 és a Képviselő-testületi ülés, 2012.02.27  bejegyzéseket. Azért is érdemes időt szánni rá, mert ez az „apró ügy” remekül prezentálja Kecel jelenlegi helyzetét.)